View Single Post
Vechi 21.04.2015, 14:51:25
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

alin, chiar daca copilul ajunge sa fca ce ai scris tu, inseamna ca gta, vrei sa il pedepsesti si nu-l mai iubesti?
Miram-as sa te vad ca il iei tu si-l duci la sectie, sau ca il omori tu cu mana ta ca a facut ce a facut. Daca ai putea face asta, inseamna ca nu-ti iubesti copilul.

Si oare de ce incep copiii sa fure/sparga etc.?!

O fi e am scris filizofeala atee sau cum vrei sa-i zici, dar am auzit de mai mlte ori invocat acest motiv pentru lipsa de credinta in Dumnezeu; ca au reusit ateii sa ii atraga oameni e problema lor; problema e ca crestinii pierd credinciosi sau potentiali credinciosi pentru ca nu stiu sa explice astfel inacat putin credinciosul sa inteleaga si altceva decat sa nu faca x ca merge in iad, sa nu faca y ca merge in iad etc.

Si nu toti au noroul sa intre aici pe forum sa mai invte cate ceva (eu recunosc, 3/4 din ce am invatat despre ortodoxie si a fi un bun crestin de aici am invatat, si forumul asta m-a ajutat sa m a[ropiu e Dumnezeu mai mult decat eram inainte sa activez aici); si cu siguranta nu multi stiu sa caute sa nu gasesc informatii care sa ii ajute.

Alin, inca ceva: ce intelegi tu prin sprijin...neconditionat?
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote