View Single Post
Vechi 21.04.2015, 15:07:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
alin, chiar daca copilul ajunge sa fca ce ai scris tu, inseamna ca gta, vrei sa il pedepsesti si nu-l mai iubesti?
Nu draga, cum asa, ii spui: "fiule, te iubesc ca tocmai ai omorat pe vecinul, noi o sa-ti oferim suport neconditionat, vom fi in fiecare duminica la vorbitor cu cartusul de tigari si banii de buzunar".

Citat:
Miram-as sa te vad ca il iei tu si-l duci la sectie, sau ca il omori tu cu mana ta ca a facut ce a facut. Daca ai putea face asta, inseamna ca nu-ti iubesti copilul.
Daca tu atata stii, atata poti..

Citat:
Si oare de ce incep copiii sa fure/sparga etc.?!
Lipsa educatiei, in adevaratul sens al cuvantului care inseamna o relatie in adevaratul sens al cuvantului cu copilul, nu doar o lista de interdictii.

Citat:
O fi e am scris filizofeala atee sau cum vrei sa-i zici, dar am auzit de mai mlte ori invocat acest motiv pentru lipsa de credinta in Dumnezeu;
Pai prost nu e ala care inventeaza o scuza stupida cu care sa submineze invatatura crestina, ci ala care o crede.

Citat:
problema e ca crestinii pierd credinciosi sau potentiali credinciosi pentru ca nu stiu sa explice astfel inacat putin credinciosul sa inteleaga si altceva decat sa nu faca x ca merge in iad, sa nu faca y ca merge in iad etc.
Daca ai cui explica. :)
Iti garantez ca majoritatea celor cu probleme nu de explicatii duc ei lipsa sau cer, cel putin pana nu li se infunda serios tare.
Si char si atunci nu se omoara dupa ele.

Citat:
Alin, inca ceva: ce intelegi tu prin sprijin...neconditionat?
Pai nu stiu, nu eu am inventant conceptul asta educational, sa-ti explice aia care il sustin :)