View Single Post
Vechi 21.04.2015, 19:26:07
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Sa presupunem ca ajungi in rai. Acolo intalnesti, printre altii, un italian, si il intrebi "Ai fost ortodox?" El zice "Nu, am fost catolic." Tu, mirat, il intrebi "Pai si cum de esti in rai?", la care el raspunde "Dumnezeu ne iubeste pe toti."

Ce ai face in situatia asta?
Aș spune: ăsta nu-i Raiul, ăsta-i iadul și am un coșmar, de la draci, să mă facă ecumenist, să-mi piardă mântuirea.

Dumnezeu ne iubește pe toți, dar nu ne mântuiește pe toți !
Mai ales împotriva voinței noastre.
Dumnezeu nu mântuiește cu forța.
El ne spune: fi-ți creștini, nu eretici. Ca să vă mântuiți.

Ne-a spus clar în Biblie, că vor veni "hristoși mincinoși". De ce nu credem? De ce oare?

Dumnezeu deși ne iubește pe toți, dar ereticilor le va spune:

"Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor" - Matei 7, 21.
"Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui." - Matei 25, 41.

Teme-te de aceste cuvinte și ieși din erezii. Părăsește ereziile ! Hai acasă ! La mântuire.

Hai în Ortodoxie, în corabie, abaaaabbbb63, în singura Biserică de pa pământ, în care se pot mântui oamenii.

Mireasa lui Hristos, preaînfrumusețată, ea e Biserica adevărată, Ortodoxia, e calea, poarta cea strâmtă și îngustă și grea, pe care puțini o află, care duce la viața veșnică (Matei 7, 13-14)

Închei cu un pasaj biblic, care îl iubesc mult, fiindcă îmi arată limpede Adevărul:

23. Și I-a zis cineva: Doamne, puțini sunt, oare, cei ce se mântuiesc? Iar El le-a zis:
24. Siliți-vă să intrați prin poarta cea strâmtă, că mulți, zic vouă, vor căuta să intre și nu vor putea.
(Luca 13, 23-24)

iertare.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 21.04.2015 at 19:28:46.