View Single Post
Vechi 22.04.2015, 03:30:45
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluelight Vezi mesajul
Daca as fi in locul tau, Igor, mie mi-ar fi rusine sa scriu asemenea aberatii. Urasti Armata Romana? Ii numesti pe militari unelte ale Satanei? Gandeste-te ce vei spune atunci cand, in fata lui Dumnezeu, te vei intalni cu cei care si-au dat viata, de-a lungul veacurilor, pentru apararea fiintei nationale a poporului roman, din care faci si tu parte. Ii vei vedea pe toti luptatorii de la Rovine, Vaslui, Razboieni, Calugareni, Grivita, Plevna, Jiu, Marasti, Marasesti, Oituz, cotul Donului, muntii Tatra etc. Le datorezi libertatea, inclusiv aceea de a scrie tampenii precum "Nu vrem sa aparam Romania! Nu vrem!". Nu topicul trebuie oprit, ci postarile tale talibane prin care batjocoresti jertfa lor de sange. Habar nu ai ce inseamna respectul fata de Armata Romana, inclusiv preotii militari. Fata de cei care, in orice clipa, sunt gata sa moara pentru ca tu sa traiesti si sa-i faci unelte ale Satanei. Ia mergi la un cimitir militar si spune-le celor ingropati acolo: "Ba, fraierilor, sunteti niste unelte diavolesti, iar eu n-am sa-mi apar Tara, ca nu mi-a cerut Sfantul Sinod". Ai nerusinarea sa faci asta?
Ce știi tu despre rușine, suflete?

Cum definești rușinea, suflete, după toată literatura creștină ce ai citit-o tu până acum și câtă o crezi, cum definești tu rușinea?

Gândește-te tu, nu eu, ce vei spune atunci când, în fața lui Dumnezeu, te vei întâlni cu națiunea Împărăției Cerurilor..., națiunea lui Dumnezeu...

Răspunde te rog, înainte de-a citi mai departe.

Dar te vei întâlni și cu oamenii mințiți de draci, din iad, începând cu Cain, fratele lui Abel, și toți din istorie, care au mai ucis oameni, toți cei "de la Rovine, Vaslui, Razboieni, Calugareni, Grivita, Plevna, Jiu, Marasti, Marasesti, Oituz, cotul Donului, muntii Tatra"...

Te vei întâlni și cu cei de la Stalingrad, Moscova, Waterloo, Paris, Normandia, Guadalcanal, Kursk, cu indienii din America, cu aztecii, mayașii, toți din Africa, din Asia, Europa, în luptele navale, pirații, conquiztadorii, legiunile imperiilor: romane, macedoniene, grecești, egiptene, etc., și TOȚI CARE AU TRĂIT VREODATĂ PE PĂMÂNT, și au ucis oameni... cu toți te vei întâlni, când vei vizita iadul, nu doar cu românii, urmașii daco-romanilor, ci cu TOȚI de-a lungul istoriei omenirii...

Cu toții vom vizita Raiul și Iadul, și apoi Dumnezeu și sfinții vor hotărâ, unde rămânem, în așteptarea Împărăției Cerurilor, la Judecata de Apoi, vom fi la nunta Mirelui Ceresc, în haine curate de nuntă... Ce nuntă va fi aceea ! Doamne... Unde nimeni, nu se ma căsătorește, nu mai face copii, nu mai moare, nu se mai îmbolnăvește, nu mai suferă...

Doamne... ce nuntă va fi aceea...

Iar apoi...

Te vei întâlni cu națiunea Împărăției Cerurilor... dintre care nu amintesc decât pe cei care contează în acest context:

TOȚI Sfinții Martiri, de la Ierusalim, Antiohia, Alexandria, Constantinopol, Roma, Calatis, Axiopolis, Sciția Minor, Sciția Major, Ulpia Traiana, Sarmisegetuza, Milano, Cartagina, Londra, Paris, Lyon, Aiud, Moscova, Suceava, Timișoara, Egipt, Libia, Liban, Siria, unde numai între anii 2011-2015, au mers Acasă, la Hristos, peste 160.000 de sirieni, ortodocși...

Cu toți Sfinții Martiri, de la Roma, sau Cartagina, sau Alexandria, sau Ierusalim, care se ascundeau în catacombe, în grote, în peșteri, înafara cetăților, se ascundeau de soldații imperiului roman, care îi vânau și odată ce îi găsea, îi aresta, îi legau și și îi ducea la Coloseum, să fie clănțăniți de lei, tigri, leoparzi, și așa mai departe, sau erau duși și erau uciși la petrecerile romane private ale patricienilor, după ce mai erau și necinstite femeile creștinilor, acolo, sau până acolo de soldați...

Ce-ar fi fost dacă, toți aceștia, s-ar fi răsculat contra imperiului roman, să-și apere... credința?
Răspunde-mi, te rog.

Da, afirm și știu ce vorbesc: toți militarii, morți, pentru un petec de pământ, sau care trăiesc și azi, și toți cei care vor veni în următorii ani, și toți militarii și armatele tuturor țărilor, până la sunarea trâmbiței îngerilor lui Dumnezeu, veștind sfârșitul lumii păcătoase, TOȚI aceștia, care au omorât, omoară, sau au omorât un alt om, sub indiferent ce motiv, toți aceștia, slujesc lui satana, și dacă nu vor apuca să facă o pocăință majoră, serioasă, o schimbare radicală a vieții lor, întoarcerea la Hristos, și dacă îi v-a prinde moartea în complacere cu starea lor, toți au ajuns, ajung și vor ajunge în iadul cel gătit diavolului și îngerilor lui, a căror voință au slujit-o.

Postările mele NU sunt talibane, ci sunt mărturisitoare a Adevărului, în nevrednicia mea, dar îndrăznesc, că așa m-a învățat Hristos, dacă noi tăcem, pietrele vor striga.
Nu batjocoresc jertfa lor, ci fapta lor, idioată, slujitoare dracilor, de a ucide alți oameni, chipurile, apărând un petec de pământ, care oricum peste 100-200 de ani, va trebui să moară altă serie, pentru același pământ. Aceia care ucid alți oameni pentru pământ, NU SUNT sfinți, și mai ales nu sunt Sfinți Martiri, ci sunt eroi. Eroii nu slujesc lui Dumnezeu, ci demonilor. Dumnezeu nu vrea ca un creștin să ucidă pe nimeni, sub indiferent ce motiv, pretext, circumstanță, niciodată.

Și-acum că ai citit acestea toate... spune-mi... te rog...

Ce știi tu despre rușine, suflete?

Cum definești rușinea, suflete, după toată literatura creștină ce ai citit-o tu până acum și câtă o crezi, cum definești tu rușinea?

Gândește-te tu, nu eu, ce vei spune atunci când, în fața lui Dumnezeu, te vei întâlni cu națiunea Împărăției Cerurilor..., națiunea lui Dumnezeu...

Ce le vei spune, când te vei prezenta în fața lor, cu credința că e bine să omori alți oameni, apărând un petec de pământ, sau poate vei fi și omorât pe cineva, ce le vei spune ?

Spuneau Sfinții, în Patericul Egiptean, că un creștin, dacă are o vedenie, sau primește a arătare, sau un vis, a unui înger, sau arhanghel, sau așa, și acel înger are lumini colorate, acela e demon, să nu credem nimic din ce spune, iar dacă are o lumină albă, odihnitoare, mai bine să-i cerem să se roage pentru noi, că nu suntem vrednici să-l primi.

Deci tu, ai numele "bluelight", lumină albastră, adică acea lumină colorată, de care Sfinții Părinți, spuneu să ne ferim... nimic nu e întâmplător...

În încheiere:

OPRIȚI ACEST TOPIC ! OPRIȚI PROPAGANDA ANTIHRISTICĂ A ACESTUI TOPIC ! OPRIȚI MASACRAREA MINȚILOR TURMEI LUI HRISTOS !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 22.04.2015 at 03:44:05.