View Single Post
Vechi 22.04.2015, 12:10:07
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Spune-mi, Florine, de ce îi urăști pe unguri ?

De ce urăști oamenii ?

Îi urăști și pe țigani probabil, sau pe evrei ?

Vai de tine și de capul tău, demonul...

Ști că ORTODOXIA, este cea mai mare, mai adâncă, mai înaltă cale de VINDECARE ce a fost dată oamenilor, de-a lungul tuturor timpurilor?
Cum îi vindeci tu pe oameni, dacă tu însuți nu ești vindecat? Cum oare?

Da, Florine, cinste militarilor/ucigașilor, din orice țară, din orice secol, cinste, dar nu mântuire, niciodată mântuire.

Nu te poți mântui, când mori cu conștiința că ai făcut bine, omorând alți oameni, când nu te căiești, pocăiești cu adevărat, adică călugărindu-te cel puțin, pentru crimele săvârșite.
Mă refer la cei uciși în război, care credeau că bine dacă mor acolo, ucigând pe alții !

Vai lor, slujitorii satanei, toți, din orice țară, din orice timp ! Vai lor !

Dragostea pentru țară/neam/patrie, cum mai vrei s-o numești, NU ESTE CREȘTINEASCĂ.

Sfânta Treime Dumnezeu, nu ne-a cerut așa ceva, nici în Biblie, nici prin Sfinții Părinți, Sfintele Canoane, Sfintele Sinoade, NICIUNDE, NICIODATĂ !

Martirii din Colosseum, când erau răpiți de acasă, soție, copii, toți mergeau bucuroși la martiriu, nu strigau, nu țipau, nu se apărau, nu ripostau, pentru că știau că merg la Hristos, merg Acasă.

ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR, este adevărata ȚARĂ a creștinilor, nu România, America, Rusia, etc. NU! NIciodată acestea nu trebuie apărate.

Iar ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR, fi sigur, că nu are nevoie de apărare. Nu are nevoie de puștin, de tancuri, de gropi comune.

Pur și simplu nu are și nu va avea vreodată nevoie de așa ceva. Înțelegi?

Și crede-mă, nu mă refer la războaiel de subjugare.

Ci mă refer ce trebuie să facă creștinii, la atitudinea agresivă care o au alți oameni față de ei. Ce să facă?
Exact ce au făcut și creștinii, din primele 3 secole ale creștinismului, care erau luați de acasă și duși la Coloseum și uciși, de lei, tigri, sau gladiatori.

Exact acest lucru să facă !

Creștinii, nu încalcă porunca lui Dumnezeu, care spune SĂ NU UCIZI. Fiindcă nu spune: păi știi, dacă te atacă nu-știu-cine, atunci, daaa, poți să ucizi, doar îți aperi țaraaa, nu?

Vai și amar de toate ARMATELE de pa pământ, ele există și scopul lor este numai să ucidă pe alții.

Citește și celelalte postări din acest topic pe care le-am mai scris, sunt zeci, poate sute de versete, care NE OPRESC de la a ucide pe cineva, SUB INDIFERENT CE MOTIV; CIRCUMSTANȚĂ.

Înțelege !

Pace ție, pace vouă !

Hristos a înviat !

SEMNAL DE ALARMĂ !

* * * OPRIȚI ACEST TOPIC SATANIST. * * * ACEST TOPIC ESTE ANTIHRISTIC ! * * * PROPAGANDĂ. INSTIGARE LA URĂ ***

SEMNAL DE ALARMĂ !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 22.04.2015 at 12:15:36.