View Single Post
Vechi 22.04.2015, 15:05:52
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
N-are cum sa inchida bisericile.Doarece sunt institutii non-profit, si in cel
mai rau caz pot fii "sedii sociale" si nu puncte de lucru(unde se desfasoara
activitatile economice).

Ce spui tu este ca si cum anaf-ul vine iti pune sechestru pe locuinta(iti inchide
locuinta) doarece la firma ta(punctul de lucru ) te-a gasit cu evaziune fiscala.
N-are treaba una cu alta.

PS:n-au cum sa le inchida pe motivul asta.Dar daca se doreste, se gasesc alte motive.
Poate sa faca chestia asta abia in momentul cand nu iti achiti obligatiile fata de ei, chiar si daca nu esti vinovat de evaziune fiscala. E de ajuns sa ai impozite neplatite la timp, sau alte obligatii fata de stat, ca iti blocheaza toate conturile pe care le ai in banci, chiar si salariul daca il iei prin banca....iar cu proprietatile am impresia ca nu le poti instraina, iti pot pune sechestru si cand vrei sa vinzi casa, nu poti. Nu stiu ce se intampla daca mori cu datoriile neplatite, daca mostenitorii mai pot intra in posesia bunurilr pe care ti s-a pus sechestru. Nici daca tu primesti o mostenire, si ai obligatii fata de stat, nu stiu exact cum se procedeaza, daca iti poate retine o parte sau integral bunurile mostenite ( imobile, afaceri, nu tzoale sau alte obiecte de mobilier, evident...)
Reply With Quote