View Single Post
Vechi 22.04.2015, 20:51:33
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si de ce nu ii chinuie pe aia de acolo si am picat noi care deja il avem pe catalin2 ? :)

Pune si tu un link sa ne mai distram si noi...

Am tot zis ca imi fac si eu cont (aveam candva cred) sa-i citesc fazele haioase si de acolo dar n-am avut timp si pentru (proastioara) asta.
Consideri mărturisirea lui Hristos și creștinismul în general, distracție... prostioare... Doamne, nu îl pedepsi, iartă-l, și mai iartă-l Doamne, și fiindcă a spus că Sfânta Lumină de la Iersalim, de la Sfântul Tău mormânt, este o "lumină ordinară".
Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac și nu știu ce spun.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia