Subiect: A treia cununie
View Single Post
Vechi 23.04.2015, 10:18:05
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu era normal sa intrebati un preot chestiile astea in loc sa le cautati pe Internet?

Nu aveti cel putin un duhovnic amandoi?

Cred ca asta ar trebui sa fie prima grija.

Pe Internet puteai mai degraba intreba: "daca viitorul meu sot a avut deja doua casnicii, oare nu o va avea si pe a 4a"?

E de inteles sa mai greseasca omul cu prima, dupa a doua ratata deja trebuie sa te gandesti serios daca nu mai bine cauti alta cale spre mantuire.

La a 3a din cate stiu nici nu se mai face slujba cununiei, se da doar un fel de binecuvantare.
Acum daca cealalta persona n-a mai fost la randul ei casatorita, cam dificila treaba.
Eu inteleg ca nu au duhovnic si ca nu-i prea intereseaza treaba asta(cununia lor religioasa)-decat din prisma cumetriei acelui cuplu de prieteni caci daca nu sunt ei casatoriti este un impediment pt a le deveni nasi.

Tot pe cale logica se intelege ca daca aveau duhovnic ,le spunea dumnealui sa se cunune religios cat mai repede,daca vor o viata impreuna.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote