Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Pai tu nu intelegi ce inseamna metal. Eu cand ascult asa ceva am probleme si cu linia melodica si cu vocea. Parca i-as asculta pe aia cu Al fa betul nu e greu. 
Compara si tu cu clipul postat de mine. Astazi e prima data cand i-am ascultat. Dar seamana cu Slayer, chiar si videoclipul e facut in stilul Seasons in the Abyss.
https://www.youtube.com/watch?v=rvuO2EvCTAE
Asa o fi metalul asta nou, cu mortification, nightwish etc. Dar mie imi place stilul care se canta in anii 80-90. Asta nou e prea roz.
|
Nu este "roz",este stilul gothic ,mai melodios-mai ales ca solista este in majoritatea cazurilor soprano,adica cu educatie muzicala si cu acte in regula,nu doar o toparlana care canta dupa ureche .
Si care-i metalul care iti place ca stil,stii macar cum se numeste ca asa in 80-90 au aparut multe curente...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 23.04.2015 at 10:41:41.
|