View Single Post
Vechi 24.04.2015, 16:51:17
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Era acum cateva saptamani la stiri un preot care nu inmormanta pe cineva pentru ca rudele lui nu facusera rost de avansul de 500 de lei (cred) pentru inmormantare, iar asta nu se petrecea pe Dorobanti, ci intr-un sat din provincie. A acceptat sa inmormanteze cu mai putin de 500 de lei avans abia dupa ce au dat buzna reporterii in sat.
Daca mori fara sa ai loc de veci...ai cam incurcat-o....chiar si asa inmormantarea in sine costa, destul de mult ( saat groapa, cosciug, etc), nu mai zic cand intervine firma depompe funebre " all inclusive"( constatare, imbalsamare, toaletare, transport- tariful e pe etaje, daca stai la blc :)), iar primaria deconteaza abia cand duci chitantele.

Insa scria mai deunazi un pr din diaspora ca a refuzat inmormntarea cuiva pe motiv ca era nespovedit/neimparatasit de nu se stie cand....( invocand canonul trulan din nu stiu ce an, care spne ca daca lipsesti de 3 ori de la slujba respectiv nu te impartasesti esti excomunicat. Stiu ca pare fi cam impertinent sa te rogi ca cineva sa se odihneasca cu sfintii cata vrme nu sti ce ticalosii o fi facut, ( poate dc se spovedeste pe patul de moarte si afli...cu atat mai rau) si sa ise ierte toata greseala cea de voie si de nevoie, dar....am intrebat si eu ce facem cu rudele care ne mor asa, le ingropam pe camp ca pe animale; am primit notificare ca mi-a raspuns, dar intre timp sf sa isi stersese postarea....tare is curioasa dc a vazut cineva ce mi-o fi raspuns....mai sunt colegi care il urmaresc pe parintele acela...
Reply With Quote