View Single Post
Vechi 24.04.2015, 17:19:54
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Eu ii stiu si pe ai mei, daca plec de undeva pe motivi de injosiri, umiliri, nedretati, etc, ti se spune ca poate ai tu pretentii prea mari, poate nu ti-ai vazut de treaba, etc; acum sa nu te plangi ca n-ai bani, serviciu, barbat, etc, ca doar ai avut si i-ai dat cu piciorul....si apoi nici nu poti sa spui acasa ca ai fost certat, criticat, umilit, jignit, ca doar e rusinea ta pana la urma...cu cat afla mai multa lume cu atat mai rau, incep chiar sa creada ca ai meritat-o...

(Apropo de ce credeti ca se infurie parintii si cearta sau bat copiii care gresesc, iau note mici, fac prostii, etc? Ca i-ar ajuta cu ceva furia ta si umilinta, pedeapsa care i-o aplici? Nici vrba; o fac pt ca le sunt inselate asteptarile; pt ca in grandomania lor, ar vrea ca odrasla sa nu greseasca si sa nu deazamageasca cu nimic; ba chiar sa nu repete propriile greseli ale parintilor, si asta ni se repeta obsesiv, sa nu cumva sa ajungem si noi sa nuterminam facultatea, sa renuntam la cariera, sa alegem saracia si greutatile, etc..fctie de ce-a facut parintele: daca a divortat si a crescut singur copiiii, sa nu facem si noi greseala asta; daca a suportat o casnicie mizerabila, asisderea....depinde ce model, exemplu ai....)

Mie insa imi e putin necaz ca poate nu voi putea sa ma joc si sa ma plimb sufiecient cu cea mica, pt ca o sa am si alte treburi prin casa, apoi am sa ma intorc la serviciu, si cred ca mai degraba al prefera el sa se joace si sa o plimbe, decat sa faca mancare, curatenie, etc...
Reply With Quote