AlinB, multumesc frumos pentru mesaj. Din pacate aceasta nu este o poveste inventata si chiar daca vi se pare greu sa credeti sunt multe situatii in care dintr-o familie buna si smerita (atributele le-ati concluzionat dumneavoastra) o persoana ajunge sa fie defecta (din nou este atributul ales de dumneavoastra). Imi permit sa cred ca nu ati ajuns sa cunoasteti suficiente familii cu probleme, sau ca nu ati avut rabdarea sa le studiati in profunzime, de ati ajuns la aceasta concluzie. Sau, asa cum va replica un co-forumist mai devreme: "la judecarea aproapelui, sunteti campionul forumului."
Nu intentionez sa intru in polemici cu dumenavoastra, eu doar am incercat sa imi deschid sufletul gandindu-ma ca aici pe forum o sa primesc un sfat, o indrumare sau de ce nu (!) chiar si o mustrare (lucruri pe care dumneavoastra le-ati catalogat ca fiind miracole), in niciun caz ironii si scepticism. Recunosc ca sunt profund dezamagita de astfel de abordari, si de faptul ca tocmai aici pe un forum ortodox unde lumea vine sa caute alinare, exista astfel de utilizatori care prin fraze spuse cu dublu inteles te infrunta si deschid conflicte intre utilizatori. Si poate sunt naiva, insa ma indoiesc ca sunt persoane care inventeaza astfel de povesti ca sa le scrie pe forumuri ortodoxe. La ce bun?!
Sa va dea Dumnezeu sa traiti intr-o lumea minunata cu o familie perfecta din care nu are cum sa iasa niciun om cu defecte. Iar mie, poate se va gasi cineva care sa citeasca rabdator ceea ce am scris si imi va raspunde fara sa ma considere din start ca fiind o persoana care inventeaza povesti.
O seara binecuvantata!
|