View Single Post
Vechi 29.04.2015, 08:26:23
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Noi stim ca Dumnezeu a creat intreaga lume pentru om.
Stii sigur? 100% sigur? Ai cum sa stii asa ceva?

Citat:
Nu e dumnezeul neputincios si crud al evolutiei care lasa ca animalele sa se sfasie intre ele vreme de miliarde de ani sau sute de milioane de ani, pentru ca apoi sa creeze omul.
Nup, dar sigur nu este cel care face toate fiintele deodata, tot ca sa se sfasaie intre ele.

Citat:
Da, cu adevarat, teoria evolutionista este erezie. Nu se poate impaca cu crestinismul.
Si da, MihailC, poti sa numesti magic daca vrei creationismul.
Evolutia insa e de-a dreptul neo-paganism.
Se poate impaca cu crestinismul care nu ia primele capitole din VT in mod literal (de exemplu, cel catolic).

Citat:
Un dumnezeu ca cel propovaduit de evolutionismul teist e un dumnezeu cu care eu cel putin, nu as vrea sa-mi petrec vesnicia. Nu asa il doresc eu pe Dumnezeul meu. Macar eu am curajul sa spun asta. Decat sa ma prefac ca e minunata sinteza intre crestinism si evolutie.
Asta este cu totul altceva. Faptul ca tu nu te poti impaca cu ideea nu inseamna ca nimeni nu ar trebui sa o faca.

Citat:
Evoluția nu le-ar fi trecut niciodată prin gând unor oameni care cred în Dumnezeul la care se închină creștinii ortodocși.

Ieromonah Serafim Rose
Dap, deoarece nu ar fi cercetat prea multe despre subiect din lipsa de interes. Te-as pune in aceeasi categorie, daca nu te superi.

Citat:
În prealabil postat de bob2909 Vezi mesajul
Ma bucur!

Spune asta si bombelor nucleare care au venit prin evolutie ...

Alea au venit din fizica nucleara. Ce legatura au?
Reply With Quote