View Single Post
Vechi 29.04.2015, 12:41:03
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

fallen, nici ai mei nu-s mai breji. II iubesc asa cu sunt, dar in unele privinte sunt imposibili.
Momntan, crizele si certurile de saptamana asta sunt pe tema faptului ca am gasit o casa la 11 (!!) km e oras unde ne vom muta (fie ca le place, fie ca nu - asta daca ne aproba banca cresitul). In sfarsit suntem pe cale sa ne indeplinim visul de a locui la casa, undeva in afara orasului, iar ei se scandalizeaza si reproseaza si incearca sa santajeze emotional...
Ei bine, am invatat sa ii las in pace sa se scandalizeze cat vor, eu tot cum am planuit voi face. Nu o sa ii las pe ei sa ia deciziile care ma privesc pe mine; n-o sa ii las pe ai mei sa-mi traiasca viata sau sa mi-o comande.
Ai impresia ca daca copilul/copiii care-i vom avea vor creste la tara vor fi analfabeti; au zis niste chestii imposibile; dar stiu ca au fost spuse la nervi; si stiu ca vor mai urma... si stiu ca se vor opri dupa aproximativ cateva saptamani dupa ce ne vom muta, apoi va fi roz si vor fi multumiti de alegerea noastra, iar daca nu, macar nu vor mai fi nemultumiti.

Fallen, scuza-ma ca te intreb, dar voi cati locuiti intr-o casa? ca la 2 adulti nu pot sa imi imaginez de ce trebuie sa gatesti zilnic si sa faci curatenie zilnic. Adica, nah, oi fi eu altfel, dar eu gatesc pentru 2-3 zile, uneori mai mancam si "ce este", iar curatenie mai generala fac 1 data pe saptamana. In rest, am grija sa nu fac mare dezordine si doar mai adun una-alta, iar spalatul vaselor, ei bine, ala e rutina zilnica, ca altfel ar fi dezastru :P
Alteori mai gateste sotul... o data la 2 saptamani garanat gateste si el, dar el e cu meniurile de weekend mai mult. Si la curaenie nu-l las sa-si bage mainile, ca apoi nu mai gasesc nimic. Am patit-o; nu mai repet; in schimb il atentionezin caz ca zboara prosoapele din baie e exemolu, safaca bine sa le schimbe/sa le puna de unde le-a luat.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote