View Single Post
Vechi 01.05.2015, 00:12:06
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Mare dreptate ai! Sincer, si mie.
Deseori ma gandesc ca singura solutie e o explozie de revolta globala, a oamenilor inca normali, un bellum omnium contra omnes, care sa mature capitalismul asta blestemat. Or fi facut comunistii crime (niste bogatani, niste pro-occidentali, si alte lichele reactionare, chiar nu a fost vreo paguba de lacomii aia; s-a vazut dupa 1990 si mai ales 1996 ce gunoaie sunt toti frustratii ca vai, le-a nationalizat comunismul intreprinderea; subumanii nu au inteles nimic din ce au patit ei sau parintii lor; "dupa roadele lor ii veti cunoaste"), dar sub ei, poporul a crescut, si da, in privinta capitalismului comunistii au avut dreptate. Mare dreptate! Din pacate, cat au avut puterea, nu au nimicit total burghezia si mai ales, adica mai subtil si important, nu au nimicit spiritul mercantil.
Eu am o vorba: "Capitalismul e oranduirea favorita a Raului".
Ma asteptam la o postare extremista venita dintr-un cap ingust! Eu am spus asa: "Mi-e dor de multe lucruri bune din copilaria mea"! "De multe lucruri bune" inseamna ca au fost si lucruri rele!
Inca un tip euro-pupincurist fara convingeri, doar de dragul pupaturii in sine cu speranta unei excursii la Milano sau Paris! GRATIS!

Te-ai grabit sa postezi fara sa citesti: iti sugerez o cura psycho anti-narcisism si poti sa incepi prin a-ti sparge oglinzile din casa (si sunt convins ca ai multe).
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote