Citat:
În prealabil postat de maximotgv
In teorie sunteti tari cu totii! Puteti sa dati si un exemplu din viata voastra cand vi s-a facut o nedreptate(dar ceva mai serios, gen tradare sau vatamare corporala) si sa aratati cum ati reusit sa iertati pe cel ce v-a ranit? Eu nu am reusit decat primele doua trepte, mai departe lucrez dar cu foarte mici reusite.
|
Imi pare rau,impresia mea este ca si teoria este buna pt ca in felul acesta stii care este tinta lucrarii,unde trebuie sa ajungi duhovniceste.
Asa ni s-au dat si cele 10 porunci precum si alte invataturi,pe cale teoretica urmand sa ne nevoim sa le punem in practica.
La popul opus,sunt unii cu un potential foarte bun care nu cunosc teoria si deci nu cunosc nici ce doreste Dumnezeu de la ei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|