Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Intrebarea iti era adresata tie, nu era retorica.
|
Tu stii ce inseamna intrebare retorica?
Faptul ca imi pui o astfel de intrebare nu ma obliga sa iti si raspund. E o intrebare mult prea intima - pe care, marturisesc ca si eu am pus-o altora, dar acum imi pare rau - si nu stiu daca esti o persoana care sa fie in stare sa gestioneze un raspuns la ea.
Insa indraznesc sa te intreb si eu tot iscoditor ce credinta ai ca sa stiu ce inseamna iadul pentru tine. Poti sa nu raspunzi, nu intru cu bocancii in sufletul tau.
Dar daca pastram putin subiectul acestui topic, sentimentele homosexuale sunt adevarate picaturi de iad.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Last edited by Illuminatu; 03.05.2015 at 14:29:38.
|