View Single Post
Vechi 05.05.2015, 21:17:46
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Haha, dvs trebuie sa stati la cabinet pana diseara pt ca sunt altii bolnavi, din cauza pacatului stramosesc comis de Adam si Eva, pluss a propriilor neglijente....asa cum si eu trebuie sa stau la magazin pt ca unii sunt jegosi si ii mananca purecii si paduchii..dar ganditi-va ca se putea si mai rau, si anume sa fim noi in spital si sa avem nevoie de ingrijiri, Doamne fereste....

Acum, sa fii medic se poate spune ca esti oarecum un salvator, un om care lucreaza spre curatirea celorlalti (presupunand ca inlesnindu-le vindecarea trupeasca, vor fi recunoscatori si vor da slava lui Dumnezeu), ceea ce e oarecum o binecuvantare, un apostolat.....indiferent ca esti bogat sau sarac, meseria de medic presupune multa munca istovitoare si chiar scarboasa, uneori, chiar si daca esti plastician in Beverly Hills...doar ca acolo nu lucrezi intotdeauna spre mantuirea sufletelor, s-ar putea spune, insa totusi plastician presupune nu doar buze si sani, ci si chestii mult mai urate, reconstructii dupa accidente, dintre care celemai ingrozitoare, etc...
Dar domnul Dragomir spune că, în lipsa păcatului lui Adam, n-ar fi avut nevoie să muncească, iar raportat la obiectul muncii dumnealui, în lipsa păcatului lui Adam, nici n-ar fi avut obiect de activitate, neexistând boala și moartea.

Opinie la care rezonez și eu, pentru că obiectul muncii mele este legat tot de căderile oamenilor.

Așa fiind, îi transmit și eu lui Adam un sincer "să-ți fie rușine, măi".