View Single Post
Vechi 03.02.2008, 18:35:13
ancah
Guest

Implicit

IlIegh:Eu vreau doar sa ma purific pentru ca nu mai suport atatea interferente negative pe care singura mintea mea le creaza.

Aceste interferente negative vin de undeva.
Parerea mea e ca mai intai trebuie sa te dumiresti de ce anume vrei sa te purifici; adica de unde vine aceasta impuritate. Noi crestinii stim ca vin de la diavolul. Daca tu nu crezi in Dumnezeu, in rai, in iad, deci practic nu stii mai nimic despre religie, nu ai nici posibilitatea de a sti ce e cu tine, cum ai ajuns asa si ce e de facut.
Acest lucru l-am inteles din faptul ca vrei sa-L pacalesti pe Dumnezeu. Atunci iti sugerez sa-ti lamuresti ideea de Dumnezeu, ca am impresia ca Il confunzi cu o cantitate neglijabila, pe care poti s-o fentezi, dupa cum iti trece tie prin minte.
Iarta-ma ca am fost atat de directa, dar nu degeaba scriem Dumnezeu cu D mare!
Compara-te pe tine cu pamantul, cu cerul, cu universul si vezi cam ce insemni tu in raport cu ele, care sunt facute de Dumnezeu. Cum crezi ca te-ai putea ascunde de Dumnezeu, care iti cunoaste fiecare fir de par din cap?
Dar poti sa-L rogi sa te ajute sa te purifici si te va ajuta, caci e un Dumnezeu al Adevarului si al Dragostei. Si din dragoste te va ajuta.
Numai ai grija, sa nu-L confunzi cu fostul ingerul de lumina cazut, Satana, care vrea si el sa "ajute" oamenii , pierzandu-i. Acesta din urma nu-ti va cere credinta, dar iti va lua sufletul. E mare pericol. Ai grija!

Reply With Quote