View Single Post
Vechi 06.05.2015, 19:54:29
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dana.popp1988 Vezi mesajul
Ce mi s-a intamplat mie in ultimul an si jumatate, ma refer aici la partea rea, nu o doresc nici dusmanilor.

Eu nu m-am gandit inainte de casatorie ca nu ma casatoresc cu el pt ca nu are casa lui sau niste bani pusi deoparte.

Am fost impreuna 5 luni, dupa care am ramas insarcinata, cu gemeni. Am facut nunta, am nascut si la doua luni dupa au inceput necazurile: sotul meu a fost arestat. Sa te trezesti la aproape 30 de ani cu doi copii de doua luni, cu sotul arestat si sa mai afli si ca era plin de datorii pe la banci si CAR-uri, nu e chiar usor .... Stam in apartamentul de 38 mp, cumparat de mine, inainte de casatorie, cu rata la banca. A trebuit sa caut avo at, sa-i mai achit din datorii ... Si lui acum i-au dat vreo 7 ani de inchisoare.

Cunoscandu-mi socrii, tind sa cred ca au avut multe pacate la viata lor, pt care acum trag ambii lor copii.

Nu imi consider sotul o povara, desi pt multi asa pare. Sunt alaturi de el si ma rog zilnic sa vina cat mai repede inapoi acasa la noi.
Nu stiam de ce in State,tinerii care au de gand sa se casatoreasca ,pe langa analizele medicale pe care le fac ambii sa se incredinteze ca nu se casatoresc spre boala cu unul/una cu boli sexuale,mai faceau si un raport de credite.
Iar acel raport arata situatia ta personala,financiara.
Normal ca daca ii cereai asta barbatului cu care te intalneai inainte de casatorie,puteai sa excluzi partea asta nasoala din viata ta.

Nu stau sa judec,dar cine te ajuta acum cu 2 copii mici?Ca nici la serviciu nu poti merge daca au cateva luni.
Acum cand ai mai mare nevoie de sotul tau,nu este langa tine pt ca are un viciu major.
Ori asa sa faci copii dar sa nu fii un parinte pt ei,cu sprijin si daruire,mai bine fara...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.