Subiect: Exorcismul
View Single Post
Vechi 25.10.2005, 16:37:28
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

[color=red]7. Si mergand, propovaduiti, zicand: S-a apropiat imparatia cerurilor.
8. Tamaduiti pe cei neputinciosi, inviati pe cei morti, curatiti pe cei leprosi, pe demoni scoateti-i; in dar ati luat, in dar sa dati. Matei 10:7-8[/color]
Exorcismul sau daca vreti scoaterea de draci e o practica a bisericii primare. Pana la Iisus Hristos nimeni niciodata nu a mai vazut asa ceva. Aceasta putere a insotit pe primii crestini in umblarea lor si in felul acesta Dumnezeu intarea (certifica)cuvintele evangheliei rostite de ei. Cuvantul Lui Dumnezeu inseama putere nu vorbe.De asemenea evanghelia dupa Marcu ne spune:17-18: Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,. Şerpi vor lua în mână şi chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi îşi vor pune mâinile şi se vor face sănătoşi.
Ce vreau sa spun cu aceasta e ca scoaterea de draci nu e o meserie, ci ca o minune savarsita de Dumnezeu ca sa intareasca evanghelia Sa. Asta bineinteles ca nu exclude si falsitatea unora care care pretind ca scot draci si Dumnezeu nu este acolo. Si Domnul ne-a avertizat cu privire la ei Matei 7:21-23 Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut? Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.
Daca aceasta putere vine de la Dumnezeu si intareste Evanghelia Lui nu poate fi pacat!
Dar daca nu......[color=red]Niciodată nu v-am cunoscut pe voi[/color]spune Iisus Hristos

Reply With Quote