Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Oare femeia care a vărsat mirul de nard, de mult preț, pe picioarele Mântuitorului, mir care valora 300 de arginți, oare nu era o exagerare? Nu, nu era. Era ofranda ei, pentru Hristos.
La fel și Primăria sectorului I, e ofranda ei pentru Hristos, mai ales că la ce bani învârte primăria, 200.000 de euro, chiar nu-i o sumă. Deși mă îndoiesc totuși sincer, că e atât, cred că-i mult mai puțin.
|
Statul trebuie sa cheltuiasca banii cu cap. Trebuie sa recunosti ca podeaua se putea restaura si fara incalzire in pardoseala, si fara granit adus din Egipt, pe mai putini bani, si acei bani sa mearga intr-un loc mai benefic.
Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Catedrala Mântuirii Neamului, la fel, slavă Domnului că s-a început, ceea ce era în plan, de 100 de ani.
Ea este ofranda poporului daco-romanilor, pentru Hristos. Toate popoarele ortodoxe majoritare, sârbii, rușii, grecii, bulgarii, ucrainienii, toți au o Catedrală a Mântuirii Neamului, noi am fost ultimii care n-au avut-o.
|
Faptul ca era de mult in plan nu o face dintr-o idee proasta intr-o idee buna (zic din punctul meu de vedere).
Si faptul ca celelalte biserici ortodoxe nu au invatat nimic din Luca 21:1-4 si din Matei 19:21, nu inseamna ca si BOR trebuia sa le calce pe urme. Asta e o chestie de mandrie si invidie, si din cate stiu eu aceste doua sentimente sunt fapte care trebuie spovedite.