19.05.2015, 23:49:42
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Pentru un singur deal din tara asta. 400 de metri lungime. 11.000 de soldati eroi romani cazuti in 3 zile pentru fiecare palma de pamant din el.Trimisi la moarte sigura nu au ezitat.Au stiut foarte bine si ceea ce fac, si de ce o fac si ce ii asteapta in acele clipe. Eroii stiu mereu aceste lucruri, doar ca nu ni-le cer noua, trec ei prin ele pt noi.
|
Postare mântuitoare :
Să mori pentru o bucată de pământ, este luciferic.
Să îți dai viața pentru o graniță, care oricum va fi schimbată la următorul război, este demonic.
Să ucizi alți oameni pentru apărarea unui pământ, care oricum se va înnoii la Judecată, este diavolesc.
"diavolul L-a dus (pe Hristos) pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor. Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești"." - Matei 4, 8-10.
TOATE războaiele sunt date de draci, pentru lăcomia oamenilor după cele materiale.
Creștinii nu sunt ai lumii acesteia, ne spune Hristos.
Creștinii sunt cetățeni ai Împărăției Cerurilor. Împărăție care nu are nevoie de apărare.
"Dar voi nu credeți, pentru că nu sunteți dintre oile Mele. Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine." - Ioan 10, 26-27.
Care-i glasul lui Hristos ?
"Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri" - Matei 5, 44-45.
Oh... sunt atâtea de spus...
Adevărații eroi sunt Sfinții Martiri, care au fost uciși de alți oameni pentru credința lor, fără să ia arma să-și apere credința Adică cei din primele 3 secole creștine și mulți alții după ei.
Martirii sunt adevărații eroi, nu armatele nici unui stat, care apără idealuri, și apără materialismul și patimile, dar sunt antihristici, împotriva lui Hristos. Armatele sunt diavolești, la fel cu toți cei din armate, indiferent sub ce ideal luptă împotriva altor oameni.
Vai vouă, că nu știți ce faceți...
AMIN !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 20.05.2015 at 00:01:00.
|