View Single Post
Vechi 20.05.2015, 00:05:50
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Igore, te lasa admin sa postezi, liber, ce vrei tu.Bucura-te, pretul a fost platit. Nu-ti face griji, Dumnezeu pune fiecaruia o cruce dupa puterile lui. Bucura-te.
Ba să nu mă lase adminul să postez, dacă mint cu ceva.

Dacă mint și îndepărtez oamenii de Rai, să nu mă lase.

Să mă alunge, fiindcă atunci voi fi vrednic de iad, smintind turma lui Hristos, "Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării." - Matei 18, 6.

Da, prețul a fost plătit de Hristos, nu-mi fac griji, deși nici dacă îmi dau întreaga viață lui Hristos, nu-i de ajuns să-I mulțumesc pentru prețul plătit pentru noi.

Dumnezeu nu pune nimănui cruci de a ne ucide unul pe altul, ca și Cain pe Abel. Dumnezeu nu vrea asta. Asta-i nu-i cruce dată de Dumnezeu, nimănui. Te asigur de asta. Încă și cu poruncă expresă încă din Vechiul Testament: "să nu ucizi". N-a zis Dumnezeu: păi dacă vă atacă cineva, atunci puteți să-l omorâți pe ăla.

Legea Talionului e dată de Moise, nu de Dumnezeu. Drept urmare, Hristos vine și o desființează, prin Noul Testament.

Tu nu te bucura, că mântuirea nu o poți avea în erezie. Calvinist fiind, ești departe de mântuire.

Vai ție, că nu știi ce faci... Tu crezi că mântuirea e o glumă, că vine și te gâdilă harul... Vai ție... Daca-i avea ochi, să vezi demonul care te gâdilă și îți șoptește că ai primit har... Ai cere pe loc, ajutorul și rugăciunile Sfinților lui Hristos.

Dumnezeu să te ierte și să te ajute.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 20.05.2015 at 00:21:56.