View Single Post
Vechi 20.05.2015, 09:47:21
Barsaumas
Guest

Thumbs up

Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
1. Vezi ca iar ai sarit sa judeci...

2.Si totusi, care e rolul Catedralei Mantuirii Neamului? Exolica te rog, ca eu nu vad decat o constructie gigant, sa aiba si Romania cu ce se lafai...

3.Nu, nu sunt date unde trebuie, dar macar biserica ar putea sa foloseasca donatiile UNDE TREBUIE, daca restul nu sunt in stare...

4.Mai Igor, sunt oameni care nu muncesc pentru ca nu ii angajeaza nimeni. Nici macar sa faca curat in biserici. Dar tu ai de toate, nu sti asta si nici nu te intereseaza suficient incat sa afli de ce nu muncesc e fapt unii.

5.Si aia 5 bani, adunati de milioane de platitori de taxe, se aduna si ajung a face 200.000 euro, bani care puteau merge la o cauza cu adevarat buna.

6.Nu, el nu a suferit, cum nu a suferit nici e, nici tu, dar au avut de suferit cei care puteau fi ajutati si totusi s-a ales a moderniza o biserica sau orice alt lucru neprioritar.

7.Parohiile de azi nu-s conduse de Hristos, decat vu vorba; ce nu agreez eu (chiar daca nu m-ai intrebat pe mine), e felul in care preotii parohi uita ca sunt alte lucruri prioritare; nu trebuie neaparat sa reconstruiasc biserica daca nu are probleme, nu trebuie sa repicteze peretii daca ei arata foarte bine si asa, nu trebuie sa bga incalzirea in pardoseala si alte luxuri, ci trebuie sa ii ajute pe cei ii nevoie; caci din banii credinciosilor o face, nu din ai dansului.

8.Si cu ce ne ajuta studiul ala? Sa se fca un studiu despre destinatia banilor primiti ca donatii ale bisericilor fiecarei confesiuni, sa vedem apoi cine pe unde si ce lucruri frumoase fac/nu fac.

Igor, imi pare rau ca doar de tine m-am legat pe-aici, nu a nimic persnal cu tine; am raspuns unor afirmatii care sunt putin incomplete; Si acum sunt inca incomplete; mereu e loc de mai bine.

Excelent, Corina! Ai pus punctul pe esenta.
Reply With Quote