Care blandete?! Cu ce blandete iti expui tu ideile? Cu blandete doresti cstrarea lor?!
Scuza-ma dar deja dai dovada si de ipocrizie...
Deci cuplurile hetero care se expun in fata copiilor tai nu te deranjeaza, sa inteleg?! Ai e ai doar cu gayi...
Exact, isi doresc afectiune. Bravo. Chiar crezi ca le pasa ca o pimesc e la 2 mame sau 2 tati?!
Si, hopa, ca, raman si mamele si tatii singuri. Acolo une e moelul? Si aia sun dezchilibrati mintal ca nu au pe cineva de sex opus cu care sa creasca copilul?
Boala psihica incepe sa devina paranoia sta ta, vis-a-vis e oricine care nu ca in modelele biblice.
Good luck with that!
Pai nah, lasa ca ai tu har si in locul meu; nu-i problema.
Cat despre ce citesc si daca citesc din Biblie, asta e deja problema mea, nu a ta. Ca nu am duhovnic, si nii n-o sa am curand, e alta poveste, si am motivele mele. Daca ma rog, e iarasi intre mine si Dumnezeu; nu trbuie sa stie un forum intreg daca eu ma og sau nu.
Educatia ta, daca e corecta, nu ar trebui sa esueze nici daca sunt modelele astea in jurul tau. Deci daca, Doamne fereste! educatia ta va esua, inseamna ca responsabilitatea ta pentru asta e zero, pentru ca "a/au fost influentat/influientat de modelele de viata din jurul tau"
Pentru ca daca o iei asa, atunci copiii tai vor trebui inchisi in casa pentru toata viata lor, ca sa fi sigur ca educatia ta va da roade. Vezi zilnic tot felul de exemple de exualizare, fie ca vrei, fie ca nu vrei, mai nasoale decat homosexualitatea, dar alea poate pentru tine sunt de fapt mai putin grave.
stii ce e interesant, ca viata ta nu pare a fi asa crestinasca cum imi doresti mie. Iti lipseste blandetea, inocenta, iubirea. Ca sa nu zic ca tuturor, fara exceptie ne lipseste viata fara pacat si patimi; nu exista om fara de pacat.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Last edited by Corinusha; 21.05.2015 at 13:51:39.
|