Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Care blandete?! Cu ce blandete iti expui tu ideile? Cu blandete doresti cstrarea lor?!
Scuza-ma dar deja dai dovada si de ipocrizie...
Deci cuplurile hetero care se expun in fata copiilor tai nu te deranjeaza, sa inteleg?! Ai e ai doar cu gayi...
Exact, isi doresc afectiune. Bravo. Chiar crezi ca le pasa ca o pimesc e la 2 mame sau 2 tati?!
Si, hopa, ca, raman si mamele si tatii singuri. Acolo une e moelul? Si aia sun dezchilibrati mintal ca nu au pe cineva de sex opus cu care sa creasca copilul?
Boala psihica incepe sa devina paranoia sta ta, vis-a-vis e oricine care nu ca in modelele biblice.
Good luck with that!
|
Castarea lor să fie doar în caz de forță majoră, când îmi hărțuiesc copilul, când îmi instigă la homosexualitate copilul, când ajung să facă sex în public, pe marginea trotuarelor. Dar atunci cred că-i prea târziu. Creștinii, nu mai pot trăi printre acei oameni. Se vor retrage la sate, sau în munți și vor trăi mântuitor și curat. Castrarea ar însemna chinul lor, și Dumnezeu și creștinii, nu chinuie pe nimeni, niciodată.
Cuplurile normale, am mai spus, atâta vreme cât nu se sărută lasciv, nu am nimic împotriva lor, dar când depășesc limitele și granițele moralității și decenței, eticii și educației creștinești, e bine. Când au depășit acele hotare ale mântuirii, sunt în pericol, și eu, dacă tac și accept nebuniile lor, dar mai ales puritatea copiilor, care se sexualizează.
Cine nu e creștin, cine nu își dorește mântuirea, cine nu iubește pe Hristos, e alegerea lui, eu nu am nimic cu el. Dacă Dumnezeu nu îl trăsnește în acele momente când face fapte abominabile, ci răsare soarele și peste cei buni și peste cei răi, aduce ploaia și peste cei drepți și peste cei nedrepți, și așteaptă întoarcerea lor, ca și tatăl ce așteaptă fiul risipitor, în pragul casei, așa voi face și eu, dacă sunt creștin.
În Biblie, un înger cere lui Dumnezeu să meargă să secere neghina dintre grâu, dar Domnul îi spune: nu cumva să fie atins la secerătoare și un fir de grâu.
Deci pentru noi, creștinii, pentru bunătatea și nevinovăția și blândețea noastră, ține Dumnezeu și neghina și nebuniile lumii acesteia. Pentru pustnici, călugări, pentru Liturghie, pentru iubirea curată și frumoasă, plăcută lui Dumnezeu a familiilor creștine, pentru creștini, ține Dumnezeu lumea.
Îți amintești, că atunci când doar Lot cu familia lui, mai erau drepți în cetatea Sodomei, sunt avertizați să iasă din cetate, fiindcă va fi trecută prin foc.
La fel și azi, când vor mai fi foarte puțini creștini curați și trăitori, în cetatea Pământului, vor fi luați în Ceruri, și pământul se va sfârși, cu foc.
Cine are urechi de auzit să audă.