View Single Post
Vechi 04.02.2008, 13:45:40
Leinarius Leinarius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2007
Implicit

Ei... hai ca nu e chiar asa de rau. Sincer, daca ai scris aici cred ca nu ai o problema asa de mare.
Singura problema pe care o vad eu din ce ai scris tu este ca te lasi prea usor purtata de grija.

Stii ce fac eu cand vine vreun necaz sau vreo grija?
"Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul" - in gand, de multe ori - ori de cate ori pot si cu toata inima.

Pentru calugari este rugaciune foarte importanta, este o unealta buna insa si pentru noi, sa ne adunam gandurile si simturile si sa ne concentram la Dumnezeu.
Ca nimeni nu e singur dintre cei care Il cheama pe Hristos, iar Numele lui alunga duhurile necurate si toate ispitele pier inaintea Numelui lui Hristos.

De aceea si invata parintii duhovnici ca atunci cand ai necazuri sa nu te concentrezi asupra necazului mai mult decat e nevoie sa te ajuti si sa te concentrezi pe ajutorul lui Hristos. Calugarii cand sunt ispititi de draci nu striga "piei satana" ci cheama Numele Domnului, cu rugaciuni ca cea de mai sus. Puterea omului poate e prea mica sa alunge relele, dar Numele lui Hristos e mai presus de toate acestea.

Nu te descuraja, ca nu ai motive!
Sa iti ajute Dumnezeu!
Reply With Quote