View Single Post
Vechi 21.05.2015, 15:35:52
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Monnis, s-a rezolvat problema, multumesc ca mi-ai amintit de problemele de care am scapat.

Asta te doare pe tine acum, ca am lucrat eu la negru si-s vehementa. Hai sa nu comparam, ca nu e loc de comparatii; biserica nu e obligata sa ceara sute, sau chiar mii dele pentru o nunta, insa eu am fost obligata salucrez la negru. Ala imi era venitul. Preotul are venitul lui, de la stat. Mie nu mi-a dat statul nimic ca sa nu fiu obligata sa lucrez la negru.
Culmea cum preotii cu parohie mai mica, se descurca si cu venitul ala de la stat si reusesc sa ii ajute si pe altii, iar in ditamai parohiile, cu ditamai catedralele, cat un bloc cu 10 etaje, au niste tarife de sta mata-n coada. Dar toti au mertanul parcat in fata vilei nou construite din banii enoriasilor.

Si uite ca esti obligat sa iti platesti contributia la biserica; ca deh, nu poti sa nu apartii de nici o biserica, din moment ce ai fost botezat... asa ca da, eu sunt obligata sa dau bani la biserica, desi nu calc acolo; oricum, nu la biserica la care TREBUIE sa platesc contributia anuala. Si daca nu platesc, te pistoneaza la cap sa le platesti sau te ameninta ca daca nu platesti cheama o firma recuperatoare sa recpereze datoriile ce le-ai acumulat.

iuliu, ca 4 clase ar fi de ajuns, e o chestie (desi te contrazic), dar sunt 10, fie ca iti convine, fie ca nu.

La scoala sti pt ce dai banii, la bierica nu; nu-ti da nimeni bon sau chitanta pe ei; la scola e aduce citanta de la ce s-a cumparat/ce s-a lucrat;
Esti obligata sa platesti contributie pentru ca ai fost botezata ? Si trimit recuperatori daca refuzi sa platesti ?

Si stii si la Biserica pentru ce dai bani. Dar cum nu ai mai dat de mult pe acolo nu-i de mirare ca ai uitat.
Reply With Quote