Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Esti obligata sa platesti contributie pentru ca ai fost botezata ? Si trimit recuperatori daca refuzi sa platesti ?
Si stii si la Biserica pentru ce dai bani. Dar cum nu ai mai dat de mult pe acolo nu-i de mirare ca ai uitat.
|
pentru ce dau bani?
ca cununia trebuie pltita separat, botezul trebuie platit separat, inmormantarea si locul deveci trebuie pltit separat, sa ti se faca o rugaciune se plateste separat. Deci....pentr ce dau banii? Sa stiu si eu, ca se pare ca da, a uitat.
Da, esti obligat sa platesti contributia; altfel te obliga sa o platesti si nu te cununa nicaieri ca etsi in evidentele lor ca restant. (habar nu a cum de un preot de biserica x stie ca tu esti restant la biserica din capatul celalalt al orasului, dar in fine...) Chiar daca platesti cununia separat, nu conteaza; tre' sa ai platita contributia, sau sao platesti atuni, peloc, toata restanta care ai acumulat-o.
Apoi nu stiu daca e pe bune faza cu recuperatorii, dar omul ce trange banii se foloseste de chestia asta daca nu vrei sa le pltesti.
Gata, eu am terminat pe subiectul asta, care oricum a degenerat in altele.