View Single Post
Vechi 21.05.2015, 15:39:52
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Esti obligata sa platesti contributie pentru ca ai fost botezata ? Si trimit recuperatori daca refuzi sa platesti ?

Si stii si la Biserica pentru ce dai bani. Dar cum nu ai mai dat de mult pe acolo nu-i de mirare ca ai uitat.
pentru ce dau bani?
ca cununia trebuie pltita separat, botezul trebuie platit separat, inmormantarea si locul deveci trebuie pltit separat, sa ti se faca o rugaciune se plateste separat. Deci....pentr ce dau banii? Sa stiu si eu, ca se pare ca da, a uitat.

Da, esti obligat sa platesti contributia; altfel te obliga sa o platesti si nu te cununa nicaieri ca etsi in evidentele lor ca restant. (habar nu a cum de un preot de biserica x stie ca tu esti restant la biserica din capatul celalalt al orasului, dar in fine...) Chiar daca platesti cununia separat, nu conteaza; tre' sa ai platita contributia, sau sao platesti atuni, peloc, toata restanta care ai acumulat-o.
Apoi nu stiu daca e pe bune faza cu recuperatorii, dar omul ce trange banii se foloseste de chestia asta daca nu vrei sa le pltesti.

Gata, eu am terminat pe subiectul asta, care oricum a degenerat in altele.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote