View Single Post
Vechi 22.05.2015, 09:14:54
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
De la o statistică, care am studiato la voluntariatul pentru salvați copii, când am lucrat cu boschetarii și drogații străzii.
Acum cati ai?!

Citat:
Repet: majoritatea au o viață absolut normală, și e bine și minunat așa, pentru un creștin, care știe că nu aici e esențialul. Majoritatea covârșitoare au unde să doarmă, au ce să mănânce. Iar cei cu dizabilități, primesc bani gratuit, ajutoare sociale, pensii de handicap, sau altele, de la stat, și e bine așa, fiindcă puțini sunt cei care pot lucra, cu adevărat, și să dea randament ca toți ceilalți, spre folosul serviciului făcut.
Da, conform statisticii tale de acum 1000 de ani probabil. Realitatea nu e chiar asa; Si chiar daca ar fi, de ce nu faci auncinimic pentru cea minoritate care tu crezi ca e de 0,05%, ca sa aibe si ei unde sta. Daca-s atat e putin, ar putea sa ii ajute Biserica, prin credinciosi si prin preoti in primul rand. Nu sa stea sa se uite la statistici si sa-si zica ca majoritateasunt ok, lasa ca procentul asta mic nu mai conteaza...

Citat:
Corina, eu iubesc pe toți oamenii în mod egal, și mă jertfesc cât de mult pot, pentru fiecare. Fiindcă știu că nu sunt aici pe pământ pentru mine, ci pentru alții, pentru Dumnezeu. Cât are Dumnezeu nevoie de mine, voi fi unde sunt trimis și chemat să ajut, prin cuvânt, prin fapte, prin ce pot. Toate sunt de la Dumnezeu, pentru Dumnezeu, să fim de folos aproapelui. Așa să fim toți creștinii. Nu-i greu. Trebuie să iubim sincer și curat și să vrem să fim de folos, să ne pese. Și Dumnezeu va lucra prin noi.
Zici una si prin ce scri pe forum demonstrezi alta.

Citat:
Testul tău. Păi să nu-i mai judeci. Că numai Dumnezeu știe inimile și rărunchii fiecăruia. Datoria noastră, dulce și bogată chemare, e să iubim. Preoții iubesc, fiecare cât de mult poate. Când o să facem și noi, măcar jumate din ce face un preot pe care îl judecăm, atunci, suntem vrednici să vorbim despre acel preot. Dar când noi, abea dăm un leu pe lună unui cerșetor, nu mergem la Biserică, atunci măcar să nu aruncăm cu pietre în cei care se chinuie și se silesc să facă ceva pentru oameni, pentru Biserică, pentru Hristos.
Fac destui care nu merg la biserica destule pentru saraci. Si o fac pentru saraci, sa ii ajute, nu ca sa fie impacati ca umnezeu i-a vazut ce fapta buna au facut ei; sunt oameni care merg si cuta familii nevoiase, ii ajuta in toate felurile posibile, unii chiar au ridicat case pentru stfel de oameni, fara sa fie implicata biserica, ca...biserica nu are bani, ca deobicei.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote