View Single Post
Vechi 04.02.2008, 14:22:06
Andragel Andragel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.08.2007
Implicit

Si mie mi se pare stupid ca intreb...Dar intreb...Sa incep cu inceputul...Provin dintr-o familie,sa nu zic atee,ci mai degraba afectata de ideile comuniste.Singura mai credincioasa in familie este bunica mea...dar nu m-am gandit sa ii urmez exemplul...Doar ca in urma cu vreo cateva luni mi s-a intamplat ceva.
Am un coleg cre isi doreste sa devina preot si m-a ajutat intru catva...Dar nu numai.Anul acesta am sustinut tezele unice.Si,nu stiu de ce,inainte de fiecare teza am mers la biserica sa ma rog,desi nu eram sigura ca voi primi ajutor,pentru ca Domnul imi luase de curand bunicul,desi il rugasem mult sa nu o faca.
Nu pot sa imi explic de ce,dar in momentele in care sustineam teza unica,am simtit o caldura divina,ce nu o mai simtisem inca.Am obtinut note foarte mari la primele 2 teze.A treia teza,nu stiu in ce masura sunteti informati,a avut un grad de dificultate crescut,si cand am vazut ca obtinusem o asa nota,am simtit ca Dumnezeu m-a ajuta.Familia ma critica,considerand ca poate fac parte dintr-o secta,nu inteleg nevoia mea de credinta.Insa ultima oara cand m-a ajutat EL a fost chiar zilele trecute,deci nu pot sa nu mai cred...Intrebarea mea era in definitiv:De ce cred?De ce daca inainte eram atee acum nu mai pot respira fara a ma gandi la asta?...O ultima intrebare...Imi place sa ii spun "Seful",pentru ca ma simt mai aproape de el.Este gresit?Multumesc mult
Reply With Quote