Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Apropo,cauta sa vorbesti cu membrii forumului de aici,cu cine vrei tu,despre orice,ei iti vor raspunde,vei socializa.Forumul e si el o FAMILIE!
Doamne ajuta!
|
Acum am vazut si eu post-ul, dupa 4 ani:))
Nu este acelasi lucru cand vorbesti cu o persoana reala si cand vorbesti pe forum sau orice alta retea de socializare. Relatiile interumane adevarate se cultiva in mediul real, in virtual nu poti spune ca cineva iti este prieten pentru ca in primul rand nu poti avea incredere. In spatele unui ecran se poate ascunde orice fel de om. Iti zic din proprie experienta ca poti ai pe internet zeci de persoane cu care sa vorbesti, tot singur te simti. Oamenii au nevoie de apropiere, iubire, relationare, avem nevoie sa fim in armonie cu cei din jur. Atunci cand suntem singuri ar trebui sa ne punem intrebarea: oare de ce? Posibil sa gresim cu ceva in atitudinea noastra, iar oamenii au tendinta de a ne evita. Nu mai sunt o fire sociabila, dar iubesc oamenii, iar cand ma baga in seama cate o colega/un prieten pur si simplu imi vine sa plang si sa ii multumesc de mii de ori, dar din dorinta de a nu-mi arata sentimentele par extrem de rece si lumea ma evita.
Draga Sandu, daca mai citesti forumul in ciuda timpului care a trecut de cand l-ai scris si daca nu te deranjeaza, si eu sunt dispusa sa tin legatura cu tine. :)