View Single Post
Vechi 26.05.2015, 00:17:36
Claudiu_FT Claudiu_FT is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2011
Implicit Salut

1. Pe langa legatura prieteneasca dintre barbat si femeie, trebuie sa fie si un magnetism erotic. Peste 10-15 ani cand tu inca o sa stralucesti ca si sexualitate, domnul o sa isi cam piarda stralucirea.

2. Daca cumva o sa ai copii cu el gandeste-te ca atunci cand fiul/fiica o sa ajunga la varsta maturitatii, domnul ar avea o varsta de bunic. Eu daca intr-o zi o sa am o familie (Doamne da!), o sa vreau sa fiu prieten cu fiul/fiica mea. Eu sa am 50 si el/ea 20 de ani, o sa putem avea activitati impreuna. Daca tu te mariti cu el si o sa aveti un copil, e foarte probabil cand copilul o sa fie la facultate (sa zicem), domnul o sa aiba 70 de ani.

3. Problema fertilitatii. Nu sunt doctor, dar la 50 de ani cam scad sansele sa poti face copii.

4. Daca nu prea ai experienta sexuala/sentimentala, risti sa te arunci cu capul inainte din cauza euforiei. O sa te trezesti intr-o zi frustrata si dezorientata cand o sa fie mult mai complicat sa dai inapoi. Nu instig la pacatul curviei, eu am avut mai multe relatii si desi imi pare rau ca am pacatuit, totusi dezamagirile mi-au deschis ochii. Sunt mult mai cumpatat sentimental.

Din start scenariul e complicat. Eu nu recomand. Sunt multe relatii care se termina desi imprejurarile sunt mult mai favorabile.

Doamne ajuta!

P.S: Nu cred in prietenia pur platonica dintre o fata si un baiat. Mereu se ajunge la un "sarut". Babiloane, Babiloane...cata ambrozie ai pentru poetii tai...ntz ntz :P