Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Eu sunt de acord cu acele acorduri civile intre homosexuali si la drteptul lor de a adopta; asa cum are un heterosexual acest drept, nu vad de ce nu l-ar alea s un homosexual.
|
Dar poți să accepți că Biserica nu e de acord?
Uite, eu accept (și în același timp mă crucesc) că tu ești de acord ca, atunci când vei fi mămica unui băiat și vei muri, să îți adopte doi homosexuali băiatul și să ți-l crească ei. Urmînd ca fiul tău să devină și el homosexual și să aibă aceleași drepturi civile de a se bucura în întregime de dragostea cu un alt homosexual.
Adică să facă sex anal și oral și să se căsătorească cu un alt fiu al unei alte mame.
Eventual să își vopsească părul, să își pună țâțe de plastic, să se rujeze, să se mângâie pe fese cu un alt homosexual etc. etc.
Iar când fiul tău va fi întrebat: cum ai ajuns omule în halul ăsta?, el să scoată pancarta pe care scrie: "Și noi avem drepturi!" sau "Și noi suntem oameni!" sau "Hai să ne pupăm dulcic, bătrâne!" și, la sfârșit de tot, să deruleze bannerul pe care scrie, cu un cuvânt cărora multora n-or să-i priceapă înțelesul concret: "Mulțumesc, mamă, pentru că m-ai iubit! Nepoțeii tăi te salută!".
Accept că tu ești de acord cu asta, deși nu-ți doresc scenariul ăsta nici ție nici băiatului tău.
Dar tu poți accepta că noi creștinii nu suntem de acord cu adopția copiilor de către homosexuali?