View Single Post
Vechi 27.05.2015, 14:33:41
iliesorinniculae iliesorinniculae is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.02.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DreamOn Vezi mesajul
Buna ziua,

Ma confrunt cu un necaz sufletesc in urma unei despartiri de persoana iubita. Din pacate nu mai pot ajunge la sufletul ei oricat as mai incerca. Singurele persoane de care mai pot depinde in clipele acestea sunt doi prieteni care nu sunt credinciosi. Zi de zi ii aud facand cate o gluma impotriva lui Dumnezeu, si se amuza din cele mai prostesti glume care iau in deradere biserica si slujitorii. In esenta nu sunt oameni rai, nu fac rau nimanui insa mi-e foarte greu sa imi petrec timpul cu ei cand ii aud facand glume necrestine. Cum sa procedez, nu am nici loc de munca si nu mai am pe nimeni care sa imi fie alaturi in aceste clipe. Incerc sa ma impac cu prietena dar nu reusesc deloc... ma rog in fiecare zi sa fie totul bine insa nu stiu cum sa mai fac fata singuratatii. Mi-e teama ca nu e voia Lui Dumnezeu sa imi petrec timpul alaturi de prieteni care iau in deradere numele Sau.
In primul rand nu esti singur, il ai pe Domnul Isus cu tine. In al doilea rand ai un motiv sa fi vesel, zic eu, si anuma Domnul Isus ti i-a trimis pe cei doi prieteni sa ii ajuti sa se indrepte adica ti-a trasat o sarcina. Deci capu sus si apucate de treaba
Reply With Quote