View Single Post
Vechi 27.05.2015, 22:48:02
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de gabero Vezi mesajul
Va salut oameni buni.
Imi cer scuze daca am gresit topicul.
Sunt foarte suparat, tulburat.
Eu pur si simplu ma simt tare nefericit nu mai vad nimic la orizont si nu-mi gasesc pacea si linistea.
Trec printr-o perioada grea, o despartire, o lipsa care mi-a marcat existenta.
Si ma simt tot mai rau si singur, nu am pe nimeni apropiat.
Cand vine weekendul devin foarte deprimat si coplesit de tot felul de ganduri...
Eu nu stiu ce sa fac, unde sa-mi caut linistea si pacea ? Imi doresc pe cineva in viata mea.
Uite, te-ai gandit ca si Hristos din inima ta se simte la fel ca tine? Si El cauta pace in inma ta. Stai de vorba cu El. Du-te la biserica duminica si de cate ori poti. Spovedeste-te si atunci si tu si Hristos din inma ta veti fi fericiti. Cand suntem tristi, si Hristos din inmile noastre plange, caci prea ne pricepem sa-L rastignim cu pacatele si chiar sa-L scoatem afara de tot din inima. Hristos bate la usa inimii si asteapta plangand sa-I deschidem. Lacrimile noastre sunt si lacrimile Lui.

Deznadejdea ta il intristeaza si mai rau. Hristos a venit in lume ca sa ne aduca bucurie, S-a rastignit ca sa ne aduca bucurie si a inviat ca sa ne aduca bucurie. Orice om are ispite care te pot intrista la un moment dat. Hristos este un aliat de nadejde care stie ce sa-ti ofere pentru a te conduce pe drumul mantuirii. Daca nu-ti ofera acum ceea ce doresti, multumeste-I si vezi ce doreste si El de la tine. Cumva pune-te de acord cu El. Daca vrei sa fii fericit, nu-L intrista pe Hristos. O sotie buna si credincioasa e un dar de la Dumnezeu. iar darurile nu ni se cuvin.

Iarta-ma ca sunt cam dura. Nu putem fi suparati ca nu am primit in dar un iaht, o masina sau un calculator de la un pamantean. Nu putem sa fim suparati nici pe Dumnezeu pentru ca nu a ingaduit ca o anume persoana sa-si puna la dispozitia noastra timpul, calitatile si trupul pentru ca noi sa fim fericiti. Sa cautam mai intai Imparatia Cerurilor si abia atunci toate celelalte ni se vor adauga.
Reply With Quote