stabileste prioritatile
inainte de a te arunca cu capul inainte, stabileste-ti scopul vietii, prioritatile, aspiratiile interioare...stiu ce simti, stiu ce inseamna...dar e foarte important sa faci voia lui Dzeu, dincolo de voia ta. in plus, voia ta aici, nu e nicidecum o viata plina de compromisuri, de discutii, de lipsuri, de neimpliniri. eu am cunoscut pe cineva care imi stie situatia, care lupta pt mine si ma duce la dezlegari, la spovedanii, tine post si se roaga impreuna cu mine...cineva care sufera pt mine si care nu mai stie cum sa ma scoata din nebunia in care am intrat. eu, am pe constiinta suferinta celui in varsta, care a ramas singur, doar cu copilul lui deja de 25 de ani...apoi gandeste-te ca te vei trezi in drum peste niste ani, dupa ce iti mananci tineretea...gandeste-te ca va trebui sa mergi peste tot sa il ajuti pe cel in varsta...sa dai toti banii tai pt a-l sprijni in toate, sa alergi sa il ajuti cu toate pt ca el va ramane fara putere...gandeste-te ca pe langa toate astea, totul e compromis, Dzeu nu sustine o asemenea relatie, nu are cum. e o permanenta suferintza a ta in primul rand, frustrare si alergatura pt celalalt. daca mai faci si copii cu el, tu va trebui sa fii barbat
|