28.05.2015, 12:51:58
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 12.02.2014
|
|
Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
E pe lângă Piața Gorjului, cumva?
Și ce făcuși, frate, de ți-ai atras interdicția de a intra în sfântul lăcaș?
Ai cerșit agresiv, ai pus băbuțelor piedică, ai intervenit la predică să îl corectezi pe părinte, tulburînd sfânta slujbă, ai cântat aiurea, ai râs ori fluierat în biserică, ai pus bombe?
Ori poate ai venit mereu cu blugii ăia jerpeliți și cu tricoul ăla roșu, cam puturos, pe care scrie hail hitler, parcînd motorul cu o roată proptită în ușa bisericii.... ? Sau cum?
Ia zi-ne, că io mă bag la pariu, dacă șoptești nițel care-i treaba...
Că n-am pomenit biserică unde preoții să pună stop unor oameni nevinovați. Nici celor vinovați, de se întorc de la păcatele lor ori de caută sincer îndreptare.
Dimpotrivă, la cât rabdă preoții cu noi, într-adevăr se cuvine să le sărutăm dreapta, fie și când aceea ne-o fi tras vreo binecuvântată scaltoacă...
|
Eu nu cred ca te-am jignit cu ceva, nu am cersit nimic, etc, etc. Nu inteleg de ce trebuie sa iti bati joc de cineva? Si in Biserica am intrat imbracat civilizat, asa ca idee. Dar nu sunt eu in stare sa te judec pe tine. Este doar o constatare a mea si a altor (multe, multe) persoane. Si nu este pe lanaga piata Gorjului, ci pe langa piata Veteranilor (destul de aproape de Gorjului). Eu tin pariul.....deci te bagi?
|