View Single Post
Vechi 01.06.2015, 17:45:45
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Omule bun, un "catolic" apusean, este un eretic. Ce legătură are un eretic cu un creștin ? Ce legătură are Hristos, cu Mamona ?

Iezuiții sunt cunoscuți în istorie, ca și asasinii, care ucideau oameni, la comanda Patriarhului eretic al Romei, numit și "papă".

Dacă îți pasă cu adevărat de credința creștină, cea fără erezie, Ortodoxă, ai 2 variante, care îți ajută și îți sunt de folos la mântuire și nu te osândesc la "viermele cel neadormit", de care ne spune Hristos:

1. Îi explici fetei că credința ei este stricată, are 24 de mari erezii, "romano-catolicii" au ucis mii și mii de oameni prin Inchiziție, Cruciade, au șters de pe fața pământului 5 mari civilizații: incașii, mayașii, aztecii, și le-au furat tot aurul și alte fapte ale întunericului au făcut și fac și azi. Indulgențele, sunt practicate și azi de Patriarhul eretic al Romei, anume o foaie prin care Patriarhul eretic al Romei, îți iartă păcatele grave, contra unei sume de bani.
Explică-i că dacă stă în catolicism, nu se poate mântui. Asta-i soluția cea mai bună. În care îi vei scăpa sufletul de iad.

2. Dacă fata nu vrea să renunțe la erezie, spune-i că mântuirea e mai importantă decât orice de pe pământ, văzut și nevăzut și nu poți să te căsătorești cu ea. Trupul este muritor, trecător, dar sufletul este din Dumnezeu, este nemuritor și veșnic, și este chemat să fie alături de trupul înviat la Judecată, cetățean al Împărăției Cerurilor. Roagă-te de ea stăruitor, dacă te iubește să renunțe la înșelarea ereziilor "romano-catolice" și devină creștină, adică ortodoxă, că în erezie, nu se poate mântui. Dacă nu te ascultă, nu te întrista, fete sunt din belșug. Pe plan mondial, omenirea are 51,4% femei și 48,6% bărbați. Deci nu te întrista, ci bucură-te că ai primit Adevărul, în Ortodoxie, nu Îl lepăda, mărturisește-l înaintea oamenilor și El te va mărturisi pe tine, la Tatăl Ceresc, cum spune în Biblie, în fiecare zi a vieții tale și la Judecată, și vei fi mântuit, tu și toți ai tăi, dacă veți fi rămași în Adevărul creștin fără erezie.

Dumnezeu vrea să-ți încerce credința și permite ispitirea aceasta. Ai primit putere să biruiești ispitirea, prin una din cele 2 variante de mai sus, sau să cazi, că mergi la un preot ortodox ecumenist, deci eretic, care vă va căsători, fără să-i pese de nimic, cu o căsătorie fără har, ce va sfârși în divorț, sau în moartea sau pedepsirea copiilor voștri, ca să vă puteți cumva mântui voi. Sau poți cădea mai rău, să devii și tu eretic franco-latin sau "romano-catolic", și atunci o veți duce un pic mai bine, aici pe pământ, fiindcă Dumnezeu vă va da aici plata pentru faptele voastre cele bune, iar dincolo, iadul și osânda veșnică.

Îți scriu cu iubire, fiindcă îmi pasă de sufletul tău, și de al ei, vă rog, dacă vreți, scrieți-mi pe privat, vă dau numărul de telefon, al meu, sau emailul, și vorbim mai mult la telefon, sau dacă sunteți prin Timișoara, ne vedem la Biserică, sau la un suc undeva și vorbim mai mult.

Cu aleasă prețuire, vă iubesc, în Hristos Iisus, al vostru frate împreună slujitor și suferind alături de voi, pomeniți-mă și mă iertați.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 01.06.2015 at 17:52:50.
Reply With Quote