Subiect: help
View Single Post
Vechi 04.02.2008, 20:24:50
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Da sie eu m-am gandit sa nu mai discut cu ei dar ma gandeam sa nu spuna ca le-am dat dreptate.Da vsovi ai dreptate la urma i-am spus fetei ca ii doresc sa se intoarca la Adevar.Si i-am mai spus ca sincer cred ca daca adevarul a fost o data sadit in sufletul ei,se va intoarce ea pe parcursul vietii inapoi si isi va da seama ca a fost o pierdere de timp.Dar ea marseaza mult pe faptul ca nu exista ortodoxie pt ca nu apare in biblie,nu exista moaste pt ca nu apar in biblie,nu exista preoti ca nu apar in biblie si tot asa.Zice ca daca ar aparea in biblie ea ar crede.Asa ca sectantii ei au lamurit-o mai bine zicandu-i uite ortodocsii au inventat asta si asta si ele nu sunt in biblie.Si ea a zis pai astai,inseamna ca ortodoxia e minicuna.Si maizicea ca ei sunt crestini de dinainte de Hristos de mai mult de 2000 de ani,si eu parca tin minte ca spusese un prof la scoala,crestinismul e de la Hristos in coace.Ca inainte de Hristos eram la fel ca iudeii.In fine nici cunostintele mele nu sunt asa de vaste cat sa ii contrazic.M-am gandit:am sa ii intreb credeti si cinstiti p Maica Domnului?si ei o sa zica nu,ei pai atunci in momentul ala se incheie orice discutie,pt ca eu nu discut cu cei ce batjocoresc pe M Domnului.
Reply With Quote