View Single Post
Vechi 11.06.2015, 11:01:30
florentina2014 florentina2014 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.04.2014
Locație: constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
OMG ! Si copilul de partea cui e, e mai atasat de tata si de socri, te trateaza siel cu raceala ( de parca i-ai fi doar bona, nu mama adevarata), nu te asculta ? Te simti exploatata n acea familie, ca si cum ai fi doar o servitoare,'care si-a facut datoria facnd copilul, iar acum trebuie sa-l ingrijeasca, in timp ce partea cu iubitul, jucatul, simtitul bine le revine doar lor? Te cearta cand pateste fata ceva, daca plange, nui convine ceva, etc?
Si mie mi-a fost frica la inceput ca familia lui imi va acapara copilul, il,va iubimsi rasfata mai mult ca mine, iar eu voi fi aia rea care trebuie sa-l certe, sa-l educe, sa-l puna sa faca ce trebuie chiar dc nu-i place ( sa manance sa se spele sa faca lectii etc)...
socrii sunt ca toti,nu vor sa certi copilul,sotul da ma cearta injura daca face copilul ceva,,,nu am rabdare sa ascult,nu ma pot deschide sa fiu dragastoasa fata de copil!Si fata nu prea ma asculta,e atasata de mama mea ca ea se poarta ca o bunica iubitoare!Cand realizez ca se mareste si vad,,,se va asunde de mine,cine stie ce lucruri va face si cand va vorbi cu baieti cum sunt ei in ziua de astazi ......sa o pacaleasca........of.......
Reply With Quote