Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 12.06.2015, 15:00:17
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nogura Vezi mesajul
sa inteleg ca nici tu nu stii daca si cum se fac corectiile de altitudine !
care e stiinta voastra ??? bataia de joc cu oameni cu capu-n jos in Australia ?
de ce nu intrebi si de cei din Argentina sau Chile care au oameni pe aceleasi latitudini si chiar mai jos ? d-aia n-ai auzit ? iar daca ai auzit si de ei, ce relevanta au in corectia altitudinii
unui avion in zbor care daca-ar zbura drept ar iesi din atmosfera ?

Ce treaba ai tu daca am scris sau nu de kile ? Trebuia sa scriu acum toate tarile din emisfera sudica pentru a arata ca sunt destept ? Am scris una si gata. Era o gluma, intrebarile lui abaaaab sunt de genul asta : cum credeti ca pamantul e rotund ? pai nu inseamna asta ca aia umbla cu capul in jos ?

E clar ca daca citea un pic ar fi inteles ca astia cu pamantul plat neaga gravitatia, satelitii si multe alte lucruri. Sau chestia cu marginea pamantului, in cazul pamantului plat atata ar fi creatia - marginea universului este undeva pe gheata de la polul sud in jurul pamantului asa ca nu te poti duce mai departe.

Un avion care zboara drept in sus nu poate iesi din atmosfera pentru ca nu atinge asa numita viteza de evadare din gravitatia pamantului. Un avion care merge drept, nu cred ca are nevoie de corectii, din acelasi motiv pentru care nici luna nu are nevoie. Va merge drept iar gravitatia ii va asigura o miscare circulara.

Uite aici intrebare : Daca dam o gaura dintr-o parte in cealalta a pamantului, si ne aruncam in ea cu capul inainte, ce se intampla ?
Simtim ca picam in gol din ce in ce mai rapid dupa care de la un punct simtim ca urcam in sus din ce in ce mai incet ?