View Single Post
Vechi 14.06.2015, 13:50:19
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asa zicea si dracu', ca el vorbeste din Scriptura, de ce nu face Fiul lui Dumnezeu dupa cum zice el?
Asa zic si sectantii, mai nou(?), se pare ca si tu esti unul din ei.
Păi da, bine zici, vorbea și dracu din Scriptură, fiindcă o cunoștea, că zice Biblia: și demonii cred și se cutremură. - Iacob 2, 19.

Dar demonii vroiau să fie ca Dumnezeu, în locul lui Dumnezeu și a cerut lui Hristos să i se închine lui, pe muntele Carantaniei, la cele 3 ispitiri, ca să-i dea lumea toată. Hristos îi spune: înapoia mea satano, căci scris este: lui Dumnezeu să i te închini și Lui să-i slujești.

Deci diavolul a scos din Biblie, ce-i plăcea lui și pervertea, readapta, schimba tâlcuirea. Ce nu-i plăcea, nu amintea de acelea, se făcea că plouă, că nu-și mai împlinea scopul. Cum spune Duhul Sfânt, mai apoi: "unele lucruri cu anevoie de înțeles, pe care cei neștiutori și neîntăriți le răstălmăcesc, ca și pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare." - 2 Petru 3, 16.

La fel și protestanții și neo-protestanții, conduși de demonii care vor să fie ca Dumnezeu și acolo unde-i Dumnezeu, și sectarii exact fel, vor să fie în Dreapta Credință și acolo unde-i Dreapta Credință, dar ei scot din Biblie, doar ce le place, ce nu le place, nu amintește de ele, că ajung la Ortodoxie, și nu vor, se fac că plouă.

Dar nu se pot bate cu Adevărul, îi va birui Adevărul efectiv de fiecare dată.
Și dacă vor rămâne în nebuniile ereziilor în care cred și nu vor deveni creștini, cum au fost cei din primul mileniu creștin și cum au rămas următorul mileniu, jumate din cei din primul mileniu, ortodocșii, precum cei din Rusia, Grecia, România, etc., atunci ei sărăcuții, eretici fiind, nu se vor mântui.

Acestea fiind spuse, spune-mi ce răstălmăcesc eu din Biblie, ca să pot fi sectar, deci eretic?
Care-i erezia mea?
Sau ce scot, fără să-mi pese de ceea ce rămâne?

Spune-mi te rog, că sunt foarte curios.

Hristos a înviat.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote