View Single Post
Vechi 14.06.2015, 17:23:17
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Cand o sa imi deschid firma mea, o sa incerc sa angajez doar persoane care sa imi convina, sau macar sa nu imi displac profund. Si poate o sa imi permit sa selectez si clientela : cine nu stie vorbi politicos, sa stea la rand, sa aiba rabdare, sa nu ma intrerupa cand vb cu altcineva dinainte...sa mearga cu Domnul, in pace..
Daca iti deschizi o firma in orice alt scop decat profitul comercial este posibil sa reusesti asa ceva,intr-o oarecare masura,pentru o perioada de timp. Daca insa doresti o firma in sensul comun al termenului si aplici acest gen de abordare vei cunoaste toate intelesurile ( si consecintele) notiunii de ,,utopie". Daca totusi insisti pe ideea comerciala si totusi o vrei in aceasta abordare, s-ar putea sa obtii ceva de acest tip doar dupa un drum care va avea aspecte radical opuse ideilor tale de mai sus si pe parcursul caruia vei trai pe deplin sintagma ,, scopul scuza mijloacele". Altfel, in lumea comerciala, nu vei ajunge never ever la o asemenea ,,libertate". Sau poate vei reusi ceva cu totul uimitor desi o asemenea posibilitate este undeva dincolo de orizontul intelegerii mele la acest moment.
Reply With Quote