View Single Post
Vechi 15.06.2015, 11:02:11
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Fallen, comnteaza ce exemplu dai copiilor; ei fie ca iti place, foe ca nu, vad in parinti un fel de minizei; si ii vad ca perfecti, chiar daca nu sunt asa, asta cel putin in primii ani de viata; copiii tind sa repete reselile copiilor, tind sa ia de bine exemplele proaste (si nu e cam ipocrit sa-i zici copilului tau adolescent ca el trebuie sa se casatoreasca, de exemplu, si tu nu esti casatorita cu tac'su? - cunosc un exemplu de genu, si nu s-a ajuns prea bine, mai ales nu pentru mama, care o sfatuia pe fica-sa unele lucruri (bune, de altfel), dar ea- mama- era amanta unui barbat insurat.

copiii tind sa imite ce vad acasa, si sunt convinsa ca se poate vedea asta, mai ales cand cunosti o familie, apoi vezi cum imita copiii.
Da si eu cunosc un exemplu chiar in familia mea ( mai exact a lui) , mama atrait cu un brabat insurat ( dupa ce a divortat de tatal copiilor, desi se pare nu prea a avut de ales, ca taica-su nu i-a ajutat de loc), si fii-sa o vreme a avut aceiasi problema...desi se pare si la ea a fost acelasi considerent, o ajuta sa se intretina...insa mama si acum se plange si nu intelge de ce fata ei nu gaseste un baiat bun s-o ia de nevasta si sa-i faca copii...problema e ca nu se prea gasesc suficienti barbati destul de buni in acest scop, mai ales ca fata are sio meserie care nu o poate practica pe perioada sarcinii, nici chiar primele luni, posibil, si poate nici dupa aceea, iar barbatii se pare nu sunt suficient de capabili sau de dispusi sa tina acasa o femeie insarcinata si copilu ei....desi altele din bransa ei au avut noroc in acest sens, nenumarate chiar, ea se pare ca nu are, si nu cred ca celelalte au fost exemple de virtute, au avut si alea mai multi prieteni inainte sa se marite...( iar de virtutile mamei din tinerete,'nu stiu daca chiar se intereseaza cineva, mai ales ca mama nici macar nu e vedeta, nici nu sta la tara s-o stie tot satul ca e c**va satului; si chiar daca ar fi vedeta, nu cred ca cineva ar refuza sa ia de nevasta pe fata lui Elizabet Taylor, de ex, pt cama-sa a fost o stricata si a avut 7 barbati si nustiu cati amanti...sau poate la noi nu, lumea are prejudecati, chiar si cei mai stricati barbati ( exista si de-astia, nenumarati, isi cauta neveste neprihanite, sa stea acasa cu copiii, iar pe celelalte le iau doar de amante...noroc ca unii totusi mai " bazati" ( chiar si tigani) isi permit sa faca copii si sa-i intretina, chiar si cu acestea...)

Last edited by fallen; 15.06.2015 at 11:37:03.
Reply With Quote