View Single Post
Vechi 05.02.2008, 11:20:00
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Karmen
Daca de la mine a plecat acest reloaded,atunci pot sa-mi spun si eu parerea. Cred ca te poti ruga si acasa la D-zeu sa te ajute si sa te ierte, poti fi foarte credincios oriunde te afli, nu? d-zeu e pretutindeni. In sinea mea sunt credincioasa, ma rog pentru toti si pt mine mai la urma, fac bine oricui imi cere ajutor, dar la biserica merg foarte rar. Aici a existat un preot care mi-a facut avansuri...in biserica se uita barbatii dupa mine si-i simt cum saliveaza desi ma duc decent imbracata. Mereu exista cate un barbat "bine intentionat" care-si doreste sa ma conduca acasa sau sta cu ochii pironiti pe mine toata slujba. Cer iertare tuturor celor fara pacate si care traiesc cu frica de D-zeu. Eu nu pot sa ma gandesc ca mai am 5 min de trait, cum spunea alynna, ma gandesc ca viata e frumoasa daca stii sa o faci frumoasa si merita traita din plin.
Cer oertare tuturor farapacate?!?..Stia linistita ca nu exista din aia fara pacate..orice om are pacatele lui..
In legatura cu iertarea ...Dumnezeu dezlega pacatele doar prin preoti bisericii si prin spovedanie ..
Caci Mantuitorul a zis :Luati Duh Sfânt; carora veti ierta pacatele, le vor fi iertate si carora le veti tine, tinute vor fi..." (Ioan 20, 21-23). ...
si iar :
. Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veți lega pe pământ, vor fi legate și în cer, și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer. (Matei 18:18)
Reply With Quote