mare dezordine in mintea ta Karmen..nu esti singura femeie frumoasa din lume barbatii stau cu ochii pe femeiLE FRUMOASE,SEXOASE UNDE AI VR4EA SA STEA CU OCHII DACA ATRAGI ATENTIA CA UN FAR?ia pune-ti o broboada si ia-ti o fusta larga pe tine o bluza inchisa la toti nasturii vezi se mai uita????.Sunt absolut convinsa ca te iubesti prea tare si provoci situatiile acestea,adica tu te plangi de popa ca iti facea avansuri..dar de fapt in sinea ta te bucurai ca ai inca un admirator.Si mie mi s-au intamplat absolut toate lucrurile pe care le enumeri aici pana am gasit ca pricina sunt eu de fapt,eu care sunt prea atenta cu gesturile mele(studiate)cu felul cum ma misc,cum privesc,cum vorbesc,cu cochetaria(chiar daca totul e decent cum spui tu)cu baticul asezat in asa fel incat parul sa arate cat mai splendid,ar fi bine daca ai medita la lucrurile acestea fara a mai arunca vina pe unul si pe altul.Pana la urma asta e fandoseala.Mediteaza!Daca ai gandi ca mai ai 5 min de trait te-ai teme pentru viata ta pacatoasa si ai schimba ceva poate....dar daca contInui sa gandesti ca trebuie sa te bucuri de viATA,S-O TRAIESTI DIN P[LIN (ADICA SA FACI CEEA CE-TI DICTEAZA SIMTURILE)NU CRED CA MAI ARE ROST SA SCRII AICI.iN VAN SCRII DACA NU VREI SA PRICEPI CA TFEBUIE SA INCEPI O SCHIMBARE SA-TI FACI ORDINE IN VIATA.Apuca-te si citeste si mediteaza nu te limita in a privi la emisiuni facute pentru femei,la sloganurile aceste IEFTINE GEN"TRAIESTE-TI VIATA"!!!!
|