Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 16.06.2015, 22:40:25
nogura nogura is offline
Member

Data înregistrării: 19.10.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sau alta si mai misto: daca eu n-am vazut/n-am citit (si deja am lasat sa se inteleaga ca oricum nu am vazut/citit prea multe), atunci nu exista!

Oricum, aveam impresia ca macar pe bicicleta stie toata lumea sa mearga, ati auzit de "povara mersului pe bicicleta", adica sa stai cu ea drept, perpendicular pe sol?

Eh, se pare ca mai gresesc, mai sunt unii care nu doar ca nu stiu sa mearga cu bicicleta, dar nici n-au vazut pe altii facand asa ceva, deci bicicletele nu exista.
realizezi ca n-am vazut nici p-aia care au facut calculatoare, eu stau, totusi, si butonez in fata unuia !
daca ai vrut sa spui ca un calculator nu poate fi accesibil celor care nu stiu ca exista e cam acelasi lucru cu bicicleta ta si nu are niciun fel de relevanta in contextul unui avion care trage mortis, de unul singur, in virtutea unei legi, fie ea a gravitatiei, sa pastreze o anume altitudine fata de pamant !
ar insemna sa "sfideze' toate celelalte elemente care il ajuta sa se departeze ori sa se apropie de pamant atunci "cand vrea pilotul " !