Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
|
Dar de ce "n-au stiut", au fost sinucisi fara stirea lor sau cum?
Un copil normal, dintr-o familie normala, nu se ducea la parinti cu: "tata, mama, am o problema" ?
Se trimiteau reclamatii, si facebook si youtube primesc astfel de reclamatii si se iau masuri, daca era nevoie intervenea si legea, etc.
Citat:
Eh, daca era vorba de un "party" era altceva!!!... se strangeau cu miile, cum a fost cazul unei tinere acum cateva luni, cand a dat din greseala un anunt de invitatie la onomastica pe public.
|
Eu cred ca esti dezinformat.
Nu cred ca s-a trezit cu respectivii in curte, au "venit" tot pe facebook.
Citat:
El Facebook, nu are nici o vina dar "mananca" timpul a nenumarati tineri.
|
Tineri pierde vara din vina parintilor, tineri care daca nu l-ar pierde asa, l-ar pierde altfel, pentru ca n-au fost educati sa cunoasca valoarea timpului.
Citat:
Parinti care, cum a fost acum cateva zile, cineva mi-a spus "Un var de al copilului nostru i-a facut cont fara ca noi sa stim."Copilul avea 11 ani.
|
Si in momentul in care spunea asta, nu stia? Sigur ca stiau.
Si ce masuri au luat?
Suspectez ca nici una.
Au "parental control" pe calculatorul de acasa?
Cu certitudine nu au.
Daca au Internet si nici un fel de control contul pe facebook e din categoria "raul cel mai mic".
Citat:
Suntem dusi de val, chiar daca noi ca parinti vrem altceva.
|
Aiurea.
Parintii doar "teoretic" vor altceva, practic nu isi bat capul.
Lasa ca il tine ocupat si imi vad si eu de ale mele.
Citat:
Feedback-ul societatii e slab, si destule lucruri negative se vor intampla, daca nu esti deloc informat si nu stii despre pericole.
|
In ziua de azi nu mai "esti informat". Ci te informezi. Daca te interesezi, daca iti pasa.
Citat:
Termenul de "prieten" e impropriu, dar fiind folosit induce in eroare,devalorizeaza, notiunea de prieten!Cei care au tradus puteau pune "cunostinte".
|
Pot fi si prieteni in realitate.
Citat:
Cu Facebook e simplu ptr oameni maturi .Multi cu care am vorbit, imi spun"Nu am nevoie de asa ceva!"
|
Foarte bine pentru ei. Dar sunt o minoritate se pare.